Jubileumjaar van het Andantinokoor gaat van start op Koningsdag!

Dit jaar viert het koor Andantino het 30-jarig jubileum. En dat vieren we natuurlijk met onze vele trouwe fans die we in de loop van de jaren hebben gekregen mede door de uitvoeringen van grote theaterproducties zoals Flashback, Ticket to America en natuurlijk De Passion.

Er staan ook in dit jubileumjaar weer een aantal leuke optredens gepland.

En de eerste activiteit is al volgende maand. In navolging van andere plaatsen wordt op Koningsdag, vrijdagavond 27 april, voor het eerst Udenhout Zingt door ons georganiseerd. Het Andantinokoor heeft in hun bestaan inmiddels 6 succesvolle meezingavonden gehouden maar deze zevende editie wordt er dus een met een koninklijk randje.  We zingen niet alleen ‘’gouwe ouwe’’  maar ook eigentijdse songs.

Ook dit keer worden wij weer begeleid door onze vaste band die bestaat uit muzikanten op topniveau. Dat wordt dus een heerlijk meezingfeestje voor jong en oud.

Udenhout Zingt vindt plaats in Ontmoetingscentrum ’t Plein. Aanvang 20.30 uur en de entree is gratis. Noteer deze datum alvast in de agenda en sluit dit jaar Koningsdag gezellig af in Udenhout.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *