Samen met je vrienden de marathon lopen

Op zaterdag 22 juni aanstaande vindt voor de derde keer in successie de Ekiden Oisterwijk plaats. Taxandria Atletiek viert dan haar 75-jarig bestaan en organiseert onder andere deze marathon in estafettevorm. Teams van 6 lopers zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Iedere loper neemt één etappe van 5 km (3x), 10 km (2x) of ruim 7 km (1x) voor zijn of haar rekening. De dag wordt afgesloten met een gezellige BBQ!

Sportpark De Gemullehoeken in Oisterwijk is op 22 juni de plek waar het evenement gaat plaatsvinden. Het prachtige parcours leidt de lopers door de bossen en langs de vennen van Oisterwijk. Bij voorgaande edities gingen sportiviteit en gezelligheid hand in hand. Meer informatie is te vinden op www.ekiden-oisterwijk.nl of op de Facebookpagina ‘Ekiden Oisterwijk’. Inschrijven kan tot 15 juni aanstaande op www.inschrijven.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €42,- per team van 6 lopers. Stel een team samen en doe mee!

Groepsfoto deelnemers Ekiden Oisterwijk 2018.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *