Nieuws gemeente Haaren

 

Openbare bekendmakingen voortaan in Stadsnieuws

Vanaf 1 september krijgen alle huishoudens van de gemeente Haaren het Stadsnieuws (regio Tilburg) in plaats van De Meierij. Deze krant valt op woensdag op de mat.
Hierin vindt u voortaan dan ook de openbare bekendmakingen.

 

Burendag 2019

Op zaterdag 28 september is het Burendag in heel ons land. Burendag is een landelijk initiatief van het Oranjefonds en wordt gesponsord door onder andere Douwe Egberts.
Het doel van deze dag is een gezellig samenzijn met de buurt, waarbij je ook ‘iets goeds’ doet samen met, en voor je buurt.

Bijdrage Oranjefonds
Het Oranjefonds heeft dit jaar weer een budget beschikbaar. U kunt met uw initiatief een vergoeding ontvangen van het Oranjefonds van maximaal € 350,-. Wij adviseren u om dit bedrag zo snel mogelijk aan te vragen. Er is een bepaald budget beschikbaar bij het Oranjefonds, en zodra dit budget bereikt wordt dan is aanvragen niet meer mogelijk. Naast de vergoeding vindt u op de site van burendag allerlei praktische tips en tools die handig zijn bij het organiseren van uw eigen burendag. De website vindt u hier www.burendag.nl

Bijdrage gemeente
U kunt ook bij de gemeente een bijdrage aanvragen. Kijk voor de spelregels en het aanvraag formulier op onze website www.haaren.nl/burendag.

 

Prikbord

Bijeenkomsten die voor u -als inwoner van de gemeente- interessant of van belang zijn:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *