Theatergroep Udenhout speelt: Free at last

De voorstellingen van mei zijn ook geannuleerd ivm het coronavirus.
Als de voorstellingen later dit jaar alsnog opgevoerd zullen worden, dan kunt u dit uiteraard hier op Udenhout-centraal lezen!

 

Volkomen onverwacht komt de echtgenoot van Caroline Beeldman (CARLA VERSCHUUREN) te overlijden. Dochters Josje (MIRANDA SNOEREN) en Marja (ESTHER DE KLERK) zijn ontroostbaar. Moeder Caroline wil echter het liefst alle herinneringen aan haar man zo snel mogelijk uitwissen. Zijn lichaam is al naar het mortuarium getransporteerd, en de uitvaart moet met de meeste spoed en zo goedkoop mogelijk geschieden. Aleida van Steenvoorden (CORRIE SNOEREN), de uitvaartbegeleidster, wenst er toch wel een mooie plechtigheid van te maken, en denkt hier anders over. Vader Beeldman blijkt er criminele activiteiten op na gehouden te hebben met daarnaast veel buitenechtelijke escapades. En wie is die mysterieuze Spaanse vriend, Alexander Perez (NOL LUIJBREGTS), die zijn vermogen heeft verdiend in de perenhandel? Oom Gerard (CLEMENS SCHOONUS), de broer van de gestorvene, claimt ondertussen een geldlening te hebben verstrekt aan zijn broer. De huishoudster Truus Heimans (RIANNE LIEBREGTS) blijkt ook nog een rol te spelen.

Het toneelstuk “Free at last” kent diverse wendingen en zet de toeschouwer meer dan eens op het verkeerde been. Het is een zwarte komedie in twee bedrijven, met een knipoog naar de actualiteit.
De regie is in handen van Harry van der Wal.

https://theatergroepudenhout.weebly.com
www.facebook.com/theatergroepudenhout.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *