Een aangepast Winterparadijs

In september hebben de bestuursleden van het Winterparadijs besloten dat het winterse feest dit jaar niet door kan gaan. Dit in verband met het coronavirus. Meteen ontstond ook de zoektocht naar activiteiten die wél mogelijk zijn volgens de richtlijnen van het RIVM. Het resultaat is een aantal contactloze activiteiten in de weken 51, 52 en 53. Toch winterse gezelligheid voor en door Udenhout dus!

Alle basisschoolkinderen van Udenhout ontvangen een kleurplaat. Deze worden tentoongesteld in het atrium van De Eikelaar. Zo kunnen de bewoners de kleurplaten jureren en prijsjes toekennen.

Daarnaast heeft de organisatie van het Winterparadijs een Wintersponsorpuzzel gemaakt. Deze staat in het alternatieve programmaboekje. Deze boekjes zijn bij de supermarkten Plus en Jumbo en bij de DA drogist te verkrijgen. In Berkel-Enschot zijn ze verkrijgbaar bij De Kleine Wereld. De puzzels die opgelost zijn kunnen voor 3 januari ingeleverd worden bij supermarkten Jumbo en Plus, bij DA drogist en Welkoop. Daarnaast is er een speciale brievenbus in Zorgcentrum De Eikelaar.

Samen met de Scouting Udenhout had de organisatie van het Winterparadijs ook een interactieve Kluntocht georganiseerd door Udenhout. Deze is in samenspraak met de Gemeente Tilburg toch afgeblazen. Het risico op samenscholing was helaas te groot. Mogelijk kan deze tocht later in het seizoen alsnog gehouden worden.

In samenwerking met ContourdeTwern en zorgorganisatie ’t Heem wordt op 27 december het Winterparadijs on Tour georganiseerd. Dit zijn raamoptredens van de Cleaning Clowns, een aantal clowns in opleiding. Ken je iemand die een extra glimlach of opkikkertje verdient? Wil je iemand een hart onder de riem steken of laten weten dat je aan hem of haar denkt? Meld die persoon dan uiterlijk 18 december aan bij josevanderheijden@contourdetwern.nl. Vergeet niet te vermelden waarom deze persoon een optreden verdient. Na de raamoptredens geven de Cleaning Clowns nog een voorstelling aan de bewoners van De Eikelaar.

Wil je meer weten over de activiteiten van het Winterparadijs? Kijk dan even op www.winterparadijsudenhout.nl

Hopelijk is er volgend jaar weer een Winterparadijs, voor en door Udenhout!

Nelleke Sträter, correspondent                    

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *