Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jeu de Boules toernooi voor de verenigingen van Udenhout en Biezenmortel

29 oktober 2022 | 13:00 - 17:00

De afgelopen jaren hebben wij een jeu de boules toernooi georganiseerd. In de afgelopen jaren is het door de Corona Crisis niet doorgegaan. We houden nog wel rekening met de Corona, en mochten er toch weer RIVM maatregelen komen, dan zullen we ons hieraan houden. Op voorhand al wel rekening gehouden met het risico. De banen worden verder uit elkaar gelegd en we zullen buiten tenten plaatsen zodat de 1 ½ meter afstand goed mogelijk is.
Mochten de RIVM maatregelen worden aangescherpt is het goed mogelijk dat we het toernooi moeten afgelasten. Daarom verzoek ik U om ook een telefoonnummer te vermelden, zodat we U tijdig kunnen informeren als dat nodig is.
Het is dan alweer het 15e toernooi en zal worden gehouden op zaterdag 29 oktober en het zal plaatsvinden aan de Kuilpad 6 te Udenhout. Hier is het gildeterrein van het Gilde Sint Joris gevestigd. Aanvang van de wedstrijden zal zijn om 13.00 uur.

Iedereen die wil deelnemen, kan zich melden bij Rob Weijtmans, U kunt reageren per email naar r.weijtmans@planet.nl.
We vestigen, zoals altijd, de aandacht op de verenigingen van Udenhout en Biezenmortel. We zullen daarom alle verenigingen van Udenhout en Biezenmortel benaderen en uitnodigen. Opgave gebeurt per team, ieder team (triplet) bestaat uit drie personen. Eventuele naamswijzigingen mogen nog voor aanvang van de wedstrijd worden doorgegeven bij het secretariaat, welke op het toernooiveld aanwezig zal zijn. We vragen geen inschrijfgeld, maar verwachten wel dat u komt als u inschrijft.

Gegevens

Datum:
29 oktober 2022
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Gilde Sint Joris Udenhout
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Sint Jorishof
Kuilpad 6
Udenhout,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
29 oktober 2022
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Gilde Sint Joris Udenhout
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Sint Jorishof
Kuilpad 6
Udenhout,
+ Google Maps