Heeft u vragen over wonen, welzijn of zorg?

U kunt tijdens kantooruren met uw vragen terecht bij de recepties van  de Eikelaar, Torentjeshoef en De Braacken en het kantoor van ’t Heem in Udenhout. Onze woonconsulenten en zorgmakelaars zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 013-5229200.

Voor al uw vragen over huren bij ’t Heem, thuiszorg, zorg in een zorgcomplex of onze activiteiten kunt u zonder afspraak terecht tijdens een van onze inloopspreekuren:

 • Huisartsenpraktijk aan de Driehoeven 3 in Haaren
  Iedere maandag van 09.00 tot 11.00 uur en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur
 • Huisartsenpraktijk aan de Valkenierstraat 8C in Helvoirt
  Iedere dinsdag van 10.00 tot 12.30 uur
 • Kantoor ‘t Heem aan de Slimstraat 2a in Udenhout
  Iedere donderdag van 09.00 tot 11.00 uur
 • Woonzorgcentrum Torentjeshoef in Berkel-Enschot
  Iedere dinsdag van 09.00 tot 11.00 uur

Heeft u een reparatieverzoek?
Tijdens kantooruren wordt u telefonisch geholpen door onze servicemedewerker. Bij acute storingen kunt u ’t Heem ook buiten kantooruren bellen. Onze telefoon schakelt dan door naar de meldkamer en u wordt direct geholpen. We lossen uw probleem zo snel mogelijk op. We zijn bereikbaar op 013- 5229200.

Over ’t Heem
’t Heem bestaat sinds 2007 en is voortgekomen uit Stichting de Kreite en Woningstichting St. Lambertus. We werken met inspiratie, plezier en betrokkenheid aan kwaliteit van leven, voor een verzorgd thuis in de lokale samenleving. We verhuren woningen in Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren, Helvoirt en Biezenmortel en bieden een breed scala aan activiteiten.

Ook voor zorg kunt u bij ons terecht. We bieden thuiszorg in de dorpen. En dagverzorging en zorg in onze woonzorgcentra de Eikelaar, Torentjeshoef en tijdelijke locatie De Braacken. We ontwikkelen bovendien samen met belanghouders moderne en duurzame woningen en gebouwen, met bijbehorende services, diensten en zorg. Uitgangspunt bij al onze activiteiten en diensten  is dat de wens van onze klanten voorop staat.

We zijn een kleine, betrokken organisatie die sterk is geworteld in de dorpen. Daar zijn we trots op.

 

Logo_Heem

’t Heem

Slimstraat 2a
5071 EJ Udenhout
T: (013) 522 92 00
E: infozorg@t-heem.nl
E: info@woonstichtingtheem.nl
I: www.t-heem.nl

Bedrijfslocatie