Cafetaria t Haantje

Cafetaria ’t Haantje

Jan Haen
Slimstraat 20 (t.o. de kerk)
5071 EK Udenhout 

Géén telefonische bestelling mogelijk!

Voor snelle verwerking graag bestelling op een papiertje!

Bedrijfslocatie

Cafetaria ’t Haantje is al sinds 1902 gevestigd in Udenhout. Waar iedereen ’t Haantje tegenwoordig kent als ‘De frietboer tegenover de kerk’, is ’t Haantje in 1902 begonnen als winkel voor brood en banket. Deze zaak werd gerund door de opa van Jan Haen die sinds jaar en dag in de cafetaria staat. Pas in 1950 kwam er voor het eerst een snack in beeld bij de familie Haen in Udenhout. Toen werd namelijk de ‘snack automatiek’ in gebruik genomen. Deze zal bij vele Udenhouters nog in de herinnering liggen.
In 1968 is de familie Haen gestopt met de verkoop van brood en banket en bleef de cafetaria over. Jan Haen zwaait sinds 1971 de scepter.

Specialiteiten
Wie bij ’t Haantje binnenloopt móet eigenlijk het volgende weten. De kwaliteit van de friet van Jan Haen komt door de combinatie van olie waarin de friet gebakken wordt. Doordat er plantaardige- en dierlijke olie gebruikt wordt komt de smaak van de friet nog beter tot zijn recht.
Als je na de heerlijke friet nog een gaatje over hebt, zou de maaltijd helemaal compleet gemaakt kunnen worden met een heerlijk softijsje. Dit ijs mag namelijk ook best het stempel ‘Specialiteit’ krijgen!