Oosters buffet
- Kipfilet in Japanse sesamsaus met roerbakgroenten
- Rundvlees in ketjapsaus
- Varkenshaas in satésaus
- Indische boontjes
- Gele rijst
- Witte rijst
- Atjar tjampoer
- Kroepoek
- Koolsalade
- Luxe salade, rijk gevuld met verse mango
- Wit stokbrood
- Kruidenboter
Buffet leverbaar vanaf 25 personen.
Kosten per persoon €14.00.
Borden en bestek zijn verkrijgbaar vanaf €1,- per persoon.
Buffet van de Chef
- Varkenshaas in champignonroomsaus
- Aardappelgratin
- Rundvlees in ketjapsaus
- Italiaanse kipschotel met pasta
- Groenten van de chef
- Gele rijst
- Luxe salade, rijk gevuld met mango
- Luxe salade met zontomaatjes, carpacciokaas, cherrytomaatjes, spekjes en pijnboompitjes
- Luxe broodsoorten
- Kruidenboter
Buffet leverbaar vanaf 25 personen.
Kosten per persoon €14.50.
Borden en bestek zijn verkrijgbaar vanaf €1,- per persoon.
Winters buffet
- Vlaamse stoofschotel
- Wortelstamppot
- Spinaziestamppot
- Rookworst
- Casselerrib
- Hachee
- Beenham in honing-mosterdsaus
- Gebraden saucijzen
- Gebraden gehaktbal in jus
- Gebraden speklapjes
- In dit buffet kunt u een keuze maken van 3 vleesgerechten.
Buffet leverbaar vanaf 25 personen.
Kosten per persoon €13.50.
Borden en bestek zijn verkrijgbaar vanaf €1,- per persoon.
Als extra aanvulling voor uw buffet
- Olijven, tapenades, zongedroogde tomaatjes enz.
- Salades, patés en diverse filet americain
- Vitello tonato: € 2.50 p.p.
- Rundercarpaccio: € 2.50 p.p.
- Diverse soepen: € 1.75 p.p.
- Kaasplank ± 20 personen: € 45,-
- Dessert: vanaf € 2.25 p.p.
|