Booze Band naar de finale‏ !

Rock coverband The Booze Band uit Dongen, met daarin enkele Udenhoutse muzikanten, met publieksprijs naar Regio-Finale in 013 Tilburg.

Booze_1Vrijdag 17 april jl. vond in een volgepakt Poppodium MEZZ in Breda een Halve Finale plaats voor Regio Zuid Nederland in de grootste bandcompetitie ‘The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2015’. Acht bands gingen op hoog niveau een boeiende muzikale strijd met elkaar aan en werden beoordeeld in twee categorieën: vakjury en publieksstemmen. Bij de vakjury ging de overwinning naar 5-mans Slash tribute Slash N’ Roses uit Breda/Gemert. De meeste publieksstemmen werden binnen gespeeld door 5-mans Rock coverband The Booze Band met leden uit Loon op Zand, Dongen, Kaatsheuvel en Udenhout. Beide bands wisten te imponeren en staan zeer verdiend in de finale van Regio Zuid Nederland die op zondag 25 oktober a.s. plaatsvindt in Poppodium 013 in Tilburg. Hier spelen de negen beste bands van Noord-Brabant, Limburg en Zeeland om de regionale Awards 2015. De winnaars plaatsen zich tevens voor de BENELUX Semi-Finals die worden gehouden in Poptempel Paradiso Amsterdam. De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2015’ worden beloond met o.a. een cd-contract met videoclip met plugging en distributie in de Benelux en een tour van 20 optredens.

Booze_2De eerste band van deze Halve Finale was 5-mans Rock coverband The Booze Band uit Dongen en stond ondanks het vroege tijdstip al voor een goed gevulde zaal te spelen. Met energieke en op technisch goed niveau uitgevoerde nummers als o.a. Rock And Roll van Led Zeppelin, Alone van Heart en de luidkeels door het publiek meegezongen Allright Now van The Free speelde The Booze Band de meeste publieksstemmen binnen. Als publiekswinnaar van deze Halve Finale plaatste The Booze Band zich voor de finale van Regio Zuid Nederland die op zondag 25 oktober a.s. wordt gehouden in Poppodium 013 in Tilburg. Hier spelen de negen beste bands van Zuid Nederland om de regionale Awards. De winnaars vertegenwoordigen deze regio in de BENELUX Semi-Finals die op 10 januari a.s. worden gehouden in Paradiso Amsterdam! Vanaf de Regio-Finales worden ook de beste muzikanten genomineerd voor de Individuele Awards die worden uitgereikt tijdens de BENELUX Grand Finale.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *