Expeditie Udenhout

3 dagen lang was onze Raadzaal in Udenhout het honk van 30 studenten van 3 verschillende opleidingen (Fontys Communicatie, ROC Content Creators en Yuverta). Zij werkten hier aan
het project ‘Expeditie Udenhout’ met als doel:
> een communicatieplan voor de Dorpsraad
> content voor verschillende clubs en verenigingen
> een tv programma over Udenhout

Met het motto: ‘vanuit chaos groeit iets moois’ zijn we gestart.
Dinsdag 16 april was de eerste kennismaking in de inspirerende Raadzaal. In de avond sloten 25 Udenhoutse organisaties, clubs, ondernemers en instanties aan om te horen hoe we stap voor stap dit proces aangaan zonder precies te weten wat er gaat gebeuren; Reuring creëren zodat er iets gaat gebeuren.

Woensdag 17 april gingen de studenten in verschillende groepen het dorp in om interviews af te nemen en hebben ze op verschillende locaties opnames gemaakt.

Donderdag 18 april, werden de laatste puntjes op de i gezet om beeld en geluid goed af  te stemmen en de laatste beelden te editen. Toen op naar de tv-studio van Qbroadcasting aan de Nijverheidsweg in Udenhout. Eerst een rondleiding en vervolgens de laatste voorbereidingen voor de tv-opname.
De gasten werden netjes ontvangen, kregen uitleg wie wanneer waar mocht zitten. De studenten luisterden aandachtig, de techniek gaf de laatste instructies, camera’s aan, en de opnames
starten.
Samen met Qbroadcasting en Omroep Tilburg is een programma opgenomen met 8 gasten waarvan leuke items zijn gemaakt. Een enorm knappe prestatie van alle studenten en de bezielende begeleiding van de docenten en de medewerking van alle gasten. Voor de allereerste keer op deze bijzondere en prettige manier van samenwerken is er een tof programma gemaakt.
De uitzending is inmiddels geweest bij Omroep Tilburg en terug te kijken via https://youtu.be/UImJCy7U2iQ 
Dit project is een initiatief van Jacob van Hoek, domeinhouder Cultuur van Dorpsraad Udenhout.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *