U Beach 2024: bent u er ook bij?

Zon, zand, beachvolleybal, sportiviteit en gezelligheid. Dat zijn de ingrediënten van het U Beach volleybal toernooi op 15 en 16 juni op het theaterplein. Dit jaar viert VCU trots de tiende editie van dit prachtige evenement.

Achter de schermen gebeurt er veel om dit feest mogelijk te maken. Hilde, Bregje, Marit, Joost, Jeroen, Katinka en Chantal zijn maanden bezig om alles tot in de puntjes te regelen. Ze hebben al vanaf het vorige U Beach toernooi samen contact. Er is om te beginnen geëvalueerd. Wat ging goed? Wat kan beter? Wat moeten we meteen oppakken? Vervolgens zijn de taken verdeeld. Vergunningen regelen bij de gemeente. Nadenken over een goede inschrijvingsprocedure voor de deelnemende teams. Posters ontwerpen. Sponsoren benaderen. (Vorig jaar waren er sponsoren die geld doneerden, maar ook sponsoren die “in natura” producten leverden). Afspraken maken met ’t Plein i.v.m. de horeca. Enthousiaste vrijwilligers zoeken voor het gereedmaken van de toernooiplaats en begeleiding van het evenement zelf. Zorgen voor een mooie “aankleding” van het toernooiveld, zandzitkussens en gezellige, sfeer verhogende, vrolijke muziek. En last but not least zand regelen en storten op de theaterplaats, heel veel zand, honderden kuub zand! Alles om de perfecte setting te creëren voor twee dagen sportief plezier. Natuurlijk is de hoop dat het zonnetje zich op 15 en 16 juni van haar goede kant laat zien om de zomerse strandsfeer compleet te maken.

Op zaterdag 15 juni kunnen recreatieve spelers hun talent laten zien. Ook personen die nog nooit volleybal in clubverband gespeeld hebben, zijn van harte welkom. Op zondag 16 juni gaan de ervaren wedstrijdspelers, inclusief jeugdspelers, de competitie aan. Op beide dagen aangemoedigd door familie, vrienden en andere enthousiaste toeschouwers, die er een gezellig dagje uit van maken.

Mis de kans niet om deel uit te maken van dit prachtige evenement. Volg de U-Beach Facebook of Instagram pagina voor meer informatie en de aanmeldprocedure. Of klik de QR code aan. En… doe mee!


Tekst: Nelleke Sträter, de Wegwijzer

Foto’s: Henny Schilders, de Wegwijzer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *