Expositie GROEI op Landpark Assisië geopend

“Groeien, je doet het letterlijk. Maar groeien doe je ook van binnen. Wat betekent groei voor ons? Dat laten we zien in de expositie Groei. Het thema is niet toevallig gekozen. De oude school op Landpark Assisië bestaat namelijk 100 jaar!”

Op woensdagmiddag 8 mei werd in Lokaal 12 op Landpark Assisië met het feestelijk doorknippen van een lint en een drankje en een hapje de expositie Groei geopend. Expositie Groei is een mooi samenwerkingsproject van Kunstwerkplaats de Sam van Prisma en naschoolse workshops van basisschool Franciscus door CiST (Talentontwikkeling en Cultuureducatie Tilburg). Dit vanuit het idee van gelijke kansen op het gebied van talentontdekking en talentontwikkeling.

Lauren laat ons enthousiast de foto’s zien, die ze gemaakt heeft tijdens de creatieve naschoolse workshops van CiST. Haar zusje Benthe heeft tijdens een andere workshop een zogenaamde boomtotem geknutseld. Dennis, deelnemer van de Sam, is trots op zijn kunstwerk van langspeelplaten. Het zijn drie van de vele kunstwerken, die verspreid op Landpark Assisië te zien zijn en wel aan de achterkant van Lokaal 12, in het straatje van de Sam en bij den Herd. De kunstwerken worden ook opgenomen in Theaterroute Nabij, het culturele evenement dat op 25 en 26 mei op het Landpark gehouden wordt.

U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

Tekst: Nelleke Sträter, de Wegwijzer
Foto’s: Henny Schilders, de Wegwijzer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *