Groep 8 KC De Mortel gaat toeterend door de wijk!

Nee het heeft niets te maken met de uitslag van een voetbalwedstrijd op het EK, maar juist alles met het einde van hun tijd op de basisschool De Mortel.
Het is door de jaren heen een traditie geworden om in de laatste weken van je basisschoolperiode in een defilé door de wijk te trekken.
De ene auto is enorm groot of klein, de ander weer enorm luxe of juist heel erg ‘oldtimer’. En wanneer je voertuig een tractor is, en dus eigenlijk geen extra zitplaatsen heeft, ga je gewoon met je vrienden voor op de shofel zitten.
De toer van KC De Mortel vertrok in de Groenvelde en is na een rondje door De Mortel en heeft via de Kreitenmolenstraat nog een heel groot gedeelte van de wijk Achthoeven aangedaan.
Alles trotse ouders hadden zo de gelegenheid om op een paar verschillende plaatsen hun zoon of dochter voorbij te zien komen.

En tot slot…. een galafeest
Het eindpunt van de toer lag (helaas niet voor alle auto’s) voor de ingang van de school, waar alle leerlingen werden opgewacht en over de rode loper de school binnen mochten.
Gelukkig waren ze allemaal speciaal en goed gekleed voor het galafeest wat aansluitend aan de rondrit in de school losbarsten.

We wensen alle leerlingen veel succes toe op het voortgezet onderwijs!

De autotoer van groep 8 van De Wichelroede heeft al op donderdag 6 juni plaatsgevonden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *