Van den Bersselaar Constructie zet jubilarissen in de bloemetjes

Op vrijdag 27 september was het weer eens zover. Aan de lange rij 40-jarige jubilarissen werd een nieuwe toegevoegd.
Dit keer was Wil Vromans degene die het Gouden Insigne 1777 mocht ontvangen. Vader Ad Vromans, bekend Udenhouter als uitbater van de voormalige Hubo aan de Slimstraat, had een baantje voor Wil geregeld.  En nu: 40 jaar daarna is Wil nog steeds bij Van den Bersselaar actief. Hij begon als leerling-monteur en is uitgegroeid tot een all-rounder die heel Nederland doorkruist heeft.  Wil is een op-en-top vakman die –zo zeggen collega’s- altijd voor hen klaar staat en een helpende hand biedt.  Ook klanten geven hoog op van Wil.  Hij is een pietje precies en verlaat de bouwplaats pas als alles netjes is gemonteerd en opgeruimd is.

Ook Maarten van de Wouw uit Moergestel mocht wederom in de spot-lights. Twee jaar geleden was hij 40 jaar in dienst en nu is de tijd gekomen van het grote genieten: zijn pensioendatum dus. Maarten heeft als samensteller vele projecten door zijn handen zien gaan.  Ook hij staat bekend als zeer secuur en is in staat complexe staalprojecten tot een goed einde te brengen.  Daarnaast heeft Maarten veel leerlingen de fijne kneepjes van het metaalbewerken bijgebracht en zorgde hij daarmee voor zijn eigen opvolgers.

Van den Bersselaar is erg trots op beide vakkanjers en hun lange dienstverband.  Zij zijn de funderingspalen van ons bedrijf.  Zonder hen kunnen wij niet waarmaken wat wij aan onze klanten beloven, aldus Hans van den Bersselaar in zijn toespraak tot de feestelingen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *