Wat een geweldige band… ‘Bee Gees Forever’… waauw

De programma makers bij ontmoetingscentrum ’t Plein hadden het al heel snel gezien toen ze ongeveer een jaar geleden naar ‘The Tribute – Battle Of The Bands’ zaten te kijken op TV.
“Die band moeten we hebben!” En dan hebben we het over ‘BeeGees Forever’.
En dat ze het bij het goede eind hadden bleek wel toen deze band uiteindelijk de winnaar van die Battle werd. En dat was ook terug te zien in de kaartverkoop.
Maar liefst drie(!) keer werd ’t Plein uitverkocht waarvan er afgelopen weekend dus 2 optredens plaatsvonden.

En wat hebben deze jongens de verwachtingen meer dan waar gemaakt. Vanaf het eerste nummer was het gelijk raak. Het enthousiasme spatte er vanaf en wisten ze over te brengen op het publiek, die alle bekende nummers van de BeeGees mee konden zingen.
Alle hits kwamen aan bod. Het was goed dat er een pauze in zat zodat iedereen weer een beetje op adem kon komen. Want dat de gemiddelde leeftijd van het publiek wat hoger lag, zal niemand verbazen.
En daarmee laat ’t Plein gelijk zien dat het voor alle leeftijdsgroepen wel wat op de kalender heeft staan. Zo is er op 3 november een disco middag/avond met o.a. Paul Rabbering en zal op 30 november de originele bezetting van de band Drukwerk (je weet wel, die zanger met dat rode petje) het podium in ’t Plein in bezit nemen. Hiervoor zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar!

Ondertussen kwam op het podium het optreden van BeeGees Forever tot een eind nadat ze hun net uitgekomen eigen nummer gezongen hadden.
Dit is er ook de reden van dat de naam van de band is veranderd. De band zal voortaan onder de naam ‘MainCourse’ te boeken zijn. Maar mocht je een kaartje hebben voor het derde en laatste optreden in ’t Plein waar ‘BeeGees Forever’ op staat, dan kom je er toch wel gewoon in!


Tekst/foto: Pieter Michielsen, de Wegwijzer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *