Foto van de maand: Februari

fotovandemaand-feb-2015Vanaf februari 2015 selecteren wij uit de ingezonden opnames de foto van de maand. De foto van de maand februari is geworden, ”Winterlandschap Berkhoek” van Hanneke van Iersel. Wij feliciteren Hanneke met het maken van deze mooie winterfoto die zij eind december 2014 heeft gemaakt in Udenhout. De overige ingezonden foto’s doen nog wel mee aan de selectie voor de foto-expositie in oktober. De foto van de maand wordt afgedrukt in ”De Wegwijzer”, hét lijfblad van de Udenhouter en het weekblad ”De duinkoerier”. Tevens krijgen de foto’s een plaatsje op de website van ”Udenhout-Centraal” en de website van ”Fotoclub Focus Udenhout”. Elke maand kent een ander thema. Uw foto van de maand dient u voor het einde van de maand in te sturen naar: info@fotoclubfocus.nl. Dit adres vindt u ook via de contactgegevens op de website www.fotoclubfocus.nl/ De thema’s van de komende maanden zijn:
Maart Carnaval in Udenhout
April ”typisch Udenhout”
Mei Udenhout in de lente
Juni ”speciale spots” in Udenhout
Juli natuurgebieden rond Udenhout
Augustus Udenhout in de zomer
September Udenhout op vakantie
Van sommige van bovenstaande thema’s kunt u nu al foto’s maken en indienen, omdat zij ook meedoen aan de foto-expositie selectie. De gekozen foto van de maand vindt u naast deze vermelding op Udenhout-Centraal, terug in de uitgave van ”de Wegwijzer”. Op hetzelfde moment wordt de foto van de maand ook op eerdergenoemde websites geplaatst. Voor verdere vragen en correspondentie verwijzen wij u naar info@fotoclubfocus.nl .

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *