Nieuwe clublied wordt gelijk grijs gedraaid…

SSS-clublied-03Weken van voorbereiding gingen eraan vooraf. Kosten nog moeite werden gespaard om van de wereld-première van het nieuwe clublied van SVSSS een groot succes te maken. Adrio Toorians en John van Gils hebben als initiatiefnemers het voortouw genomen.

Ieder zichzelf waarderende club met fanatieke aanhang, heeft tegenwoordig een eigen clublied dat uit volle borst wordt meegezongen bij ieder succes van de club. En omdat ook SVSSS steeds meer supporters mag begroeten bij thuiswedstrijden (vooral uit de eigen jeugd- en de dames afdeling!!!), was een clublied volgens deze twee heren noodzakelijk.
Ze zijn begonnen met het schrijven van een melodie en tekst om vervolgens met een echt supporters-koor naar een opname studio in Waalwijk af te reizen om het nummer op te gaan nemen.
Door de zangkwaliteiten van alle deelnemers stond het nummer zo op band en werd ook dit weer een gezellige en geslaagde middag. Zo zie je maar, ieders kwaliteiten komen vanzelf een keer bovendrijven!!!

SSS-clublied-02Zondag 1 maart werd uitgekozen als de dag waarop het clublied aan het bestuur werd aangeboden. Voor de aftrap van de wedstrijd van het eerste team tegen EDN, werd de tekst en de CD aan drie leden van het bestuur overhandigd. Uiteraard werd het lied (dat de komende weken ongetwijfeld in de I-tunes top 30 binnen zal komen) tijdens de opkomst van de spelers luidkeels gezongen.
De afspraak was ook dat bij ieder doelpunt het clublied van de tribune zou moeten schallen.
En dat hebben we geweten. Juist deze zondag stond het vizier van de SSS spitsen op scherp en werd de CD danzij de negen doelpunten van SSS gelijk grijs gedraaid.
Of en hoe vaak het lied de volgende thuiswedstrijd te horen zal zijn moeten we nog maar afwachten.
Deze week was het met negen keer in ieder geval een mooi begin. Als dan de volgende keer de tussenstand ook op het scorebord bijgehouden wordt is het voetbalsfeertje bij SSS helemaal in orde.

SSS-clublied-01

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *