Noor Embregts wint Open West Brabantse Kampioenschappen Judo

Team Coolen 2 mrt

Coach Arjan Bolijn met vlnr Maud Hazenberg, Danée Bolijn, Jur Pulskens, Noor Embregts en Cas Bolijn.

Op zondag 1 maart 2015 hebben zeven Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan de Open West Brabantse Kampioenschappen Judo in Wouw. Noor Embregts won al haar wedstrijden en werd eerste in de klasse voor meisjes tot 10 jaar en tot 32 kilogram. Naast Noor werden Vigo van den Oetelaar, Jur Pulskens en Danée Bolijn derde. Maud Hazenberg viel geblesseerd uit. Cas Bolijn, Bram Pulskens en Tijn van Erp vielen helaas buiten de prijzen. Op zaterdag 7 maart 2015 doen ruim 100 Judoka’s van Team Coolen mee aan de Judo Cup Brabant welke wordt gehouden bij Sportcentrum de Leije in Oisterwijk. Het toernooi begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Publiek is tijdens dit toernooi van harte welkom.

Voor meer info en foto’s www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *