Duimelotje heeft weer meegedaan aan NL DOET

NL-DOET-2015-1Op 21 maart heeft ook psz Duimelotje weer meegedaan met de activiteiten van NL DOET. Deze zaterdag werden er weer heel wat klussen gedaan die werden gesponsord door het Oranje Fonds. Zo werd het speelgoed schoongemaakt, de ramen en deuren gezeemd en zag alles er weer schoon uit. Buiten werd er in de tuin gewerkt en werden de speelhuisje voorzien van een likje verf. Jammer dat het later wat begon te regenen. Maar na afloop zag ook hier alles er weer veel mooier uit. Natuurlijk willen we het Oranje Fonds en de vrijwilligers bedanken die ons dit jaar hebben geholpen, het was fantastisch. Zeker ook de drie moeders uit Goirle die via de site van NL DOET ons project uitkozen. Aan het eind ontving iedereen een oorkonde en een waardebon van de Gamma die de deelnemers ook heeft gesponsord. Iedereen bedankt namens de peuters van psz Duimelotje in wijk de Kuil, Helmkruid 2, 5115330.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *