Zensitive verwendag zaterdag 30 mei

Zensitive-logoBen jij als vrouw geraakt door kanker en heb je behoefte aan een moment van ontspanning?
Jaarlijks ondersteunde Stichting Viva la Donna de organisatie van een verwendag. Door heel Nederland vonden er op of rond 29 mei speciale activiteiten plaats om vrouwen met de diagnose kanker fysiek en mentaal te ondersteunen tijdens of na de behandeling tegen kanker. Op honderden locaties boden, salons en wellness instituten of andere organisaties aan meer dan 10.000 vrouwen een moment van ontspanning aan. Helaas heeft de stichting haar werk neergelegd per 31 December 2014. De naam Viva la Donna mag niet meer worden gedragen vandaar dat de verwendag voortaan, ZENSITIVE VERWENDAG UDENHOUT gaat heten.
Voor wie is deze dag bedoeld?
De Zensitive Verwendag is bedoeld voor alle vrouwen die door kanker zijn getroffen. Gezien de ervaring van het hoge aantal aanmeldingen zijn wij genoodzaakt een selectie te maken door loting. Aangezien we zoveel mogelijk vrouwen de kans willen bieden deze dag mee te maken, zal de keuze gemaakt worden uit vrouwen die de verwendag bij Zensitive nog niet eerder hebben bezocht.
Wat kan ik verwachten?
Zensitive-foto2U gaat genieten van een gezichtsbehandeling of een ontspannende massage, een manicure of voetzoolreflex massage en u wordt opgemaakt door een professionele visagiste. Aansluitend wordt u vakkundig op de foto gezet door een topfotograaf. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. U gaat naar huis met een leuk gevulde goodiebag.

De dag is opgedeeld in 2 delen waarbij u een keuze kan maken voor de ochtend of de middag. Bij het aanmelden geeft u aan of u de voorkeur heeft voor de ochtend van 9.30 uur tot 14.00 uur of voor de middag van 13.00 tot 17.00 uur. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met deze keuze.
De locatie is Schoonheidssalon Zensitive, Kreitenmolenstraat 202, in Udenhout.
Wilt u zich aanmelden voor deze gratis verwendag mail dan via het contact formulier op de website van schoonheidssalon Zensitive.

www.schoonheidssalon-zensitive.nl

 

2 antwoorden
 1. Willy Dingemans zegt:

  Hallo Mariëlle

  Heel graag wil ik me opgeven voor de verwen dag kanker patienten.
  Ik ben al een paar keer uitgeloot dus hoop heel erg dat ik deze keer
  wel mag komen.
  Ik had de pech links en rechts borst kanker te hebben gelukkig waren ze er vroeg bij.
  Ik ben tot zover kanker vrij , maar heb er cronische vermoeidheid aan over gehouden
  Er zijn dagen dat ik helemaal niets kan. Dus het is maar net wat je genezen noemt.

  Beantwoorden
 2. Willy Dingemans zegt:

  Nog proficiat met het halen van de 29 ste plaats op de lijst .
  Ik ben nog nooit bij jullie geweest maar wie weet houd je er een klant aan over. Je actie vind ik geweldig , vooral om dat je er als enige mee door bent gegaan.
  Ik houd mijn vingers gekruist dat ik mag komen.
  Groetjes en hopelijk tot ziens

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *