Foto van de maand april

foto-van-de-maand-april-2015De foto van de maand april is geworden, “Udenhoutse broeder” van Tonnie Akkermans. Wij feliciteren Tonnie met deze mooie, in Udenhout gemaakte foto. U doet toch zeker ook mee aan de foto van de maand verkiezing van “Focus op Udenhout”? Vanaf begin 2015 selecteren wij uit de ingezonden opnames van de in Udenhout en Biezenmortel gemaakte foto’s, de foto van de maand. Alle overige ingezonden foto’s die niet tot foto van de maand verkozen zijn, doen nog wel mee aan de selectie voor de foto-expositie op 10 en 11 oktober. De foto van de maand wordt afgedrukt in ‘’De Wegwijzer’’, hét lijfblad van de Udenhouter en het weekblad ‘’De duinkoerier’’. Tevens krijgen de foto’s een plaatsje op de website van “Udenhout-Centraal” en de website van “Fotoclub Focus Udenhout”. Elke maand kent een ander thema. Uw foto van de maand dient u voor het einde van de maand in te sturen naar: info@fotoclubfocus.nl. Dit adres vindt u ook via de contactgegevens op de website www.fotoclubfocus.nl
De thema’s van de komende maanden zijn:

* Mei Udenhout in de lente

* Juni ‘’speciale spots’’ in Udenhout

* Juli natuurgebieden rond Udenhout

* Augustus Udenhout in de zomer

* September Udenhout op vakantie

Van sommige van bovenstaande thema’s kunt u nu al foto’s maken en indienen, omdat zij ook meedoen aan de foto-expositie selectie. De gekozen foto van de maand vindt u terug in de uitgave van ‘’de Wegwijzer’’ die als laatste van de maand bij u in de brievenbus valt en het weekblad ‘’de Duinkoerier’’. Op hetzelfde moment wordt de foto van de maand ook op eerdergenoemde websites geplaatst. Voor verdere vragen en correspondentie verwijzen wij u naar info@fotoclubfocus.nl of p.kollenburg@gmail.com. Eventueel kunt u ook bellen met Tel: 0640142452. Indien u interesse heeft in een cursus photoshop of wilt u uitleg over uw fotocamera, ook dan kunt u contact met ons opnemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *