Udenhouts Kampioenschap Geweerschieten

geweerschieten 2015-1Zaterdag Middag 5 september 2015 wordt voor het eerst het Udenhouts Kampioenschap Geweerschieten . 22 georganiseerd aan de Schoorstraat 16a, tegenover Brasserie Boslust. Iedereen uit omliggende dorpen is natuurlijk ook welkom om te komen schieten. Onder professionele begeleiding wordt alles goed uitgelegd. De deelname is vanaf 16 jaar en het kost slechts 2,50 euro. Dus heb jij zin om eens te komen schieten met een geweer? Kom om 14:00 uur langs en misschien word jij wel de Kampioen van Udenhout! Vooraf aanmelden is fijn maar is niet verplicht. Men kan op 5 september vrijblijvend de sfeer komen proeven en dan alsnog besluiten om mee te doen aan het kampioenschap voor ongeoefende schutters. Aanmelden en informatie kan men via de mail sturen fransvriens@hotmail.com. Alle deelnemers krijgen natuurlijk vooraf deskundige uitleg van een geoefend schutter en worden in de gelegenheid gesteld een aantal proefschoten te lossen.

Wij hopen en verwachten veel deelnemers op deze dag die wordt georganiseerd door het gilde Sint Antonius – Sint Sebastiaan op hun gilde terrein te Udenhout.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *