Gerdjan van Iersel is de nieuwe Prins van D’n Haozenpot

PrinsGerdjan-2016Zaterdagavond werd in ‘t Plein bekend gemaakt wie zich de komende weken prins carnaval van D’n Haozenpot mag noemen. Nadat de zaal van ‘t Plein was volgelopen met verschillende Raden van Elf uit omliggende dorpen, begon rond de klok van 23.00 uur een filmpje waarin bekend gemaakt zou gaan worden wie Prins Rick zou gaan opvolgen.
In het filmpje werd al snel duidelijk dat het hem op deze manier niet zou gaan worden. Vele ongelukken later werd dan ook bekend gemaakt dat het ergens anders vervolgd zou gaan worden.
Op het podium stond de auto uit het filmpje waar vervolgens Gerdjan van Iersel uit de motorkap tevoorschijn kwam en als nieuwe prins werd aangekondigd. Na verschillende plichtplegingen werd ook zijn Raad van Elf gepresenteerd en vertelde de kersverse prins dat hij Tinus Vromans dit jaar aan zijn zijde zal hebben als zijn adjudant.
Wij wensen hem de komende weken erg veel plezier toe en hopen de Prins, zijn Adjudant en de Raad van Elf vaak in Udenhout te mogen begroeten…
Het motto: “Dees jaor wir gewôôn, maar wel wir zo schôôn!!” was op de laatste dag van carnaval 2015 al bekend gemaakt!

Raad-van-Elf-2016

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *