Resultaten Team Coolen Wijk bij Duurstede

Staand vlnr: Tijn Verbeek, Joep Staal, Kiki Puts en Joep Oomens. Zittend Sylviën van Gorsel, Cas Bolijn en Danée Bolijn.

Staand vlnr: Tijn Verbeek, Joep Staal, Kiki Puts en Joep Oomens. Zittend Sylviën van Gorsel, Cas Bolijn en Danée Bolijn.

Op zondag 14 februari hebben 27 Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan twee toernooien. 10 Judoka’s kwamen in actie in Wijk bij Duurstede terwijl 17 Judoka’s deelnamen aan het Sprokkeltoernooi in Rijen. Vigo van den Oetelaar deed mee in Rijen maar kwam helaas net tekort voor een podiumplaats. Cas Bolijn en Danée Bolijn namen beide deel aan het toernooi in Wijk bij Duurstede. Aan dit toernooi deden topclubs mee voornamelijk uit de regio Utrecht en Amsterdam waardoor de Judoka’s veelal uitkomen tegen Judoka’s welke voor hen nog onbekend zijn. Dit zorgt vaak voor een extra leermoment. Cas werd tweede en Danée ontving de derde prijs in haar klasse.

Team Coolen verzorgt elke donderdag Judotraining bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout voor kinderen vanaf 5 jaar oud. Voor meer info en foto’s www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *