Kunst & Zorg op Landpark Assisië

Week zorg welzijnTijdens de Week van Zorg en Welzijn, van 14 tot en met 19 maart ben je van harte welkom een kijkje te nemen in de oude smederij bij, en mee te werken aan, het laagdrempelig project Aan tafel met Jacob & Wim, op Landpark Assisië in Biezenmortel.

Saskia van Haeren is multidisciplinair gemeenschapskunstenaar en werkt op het Landpark voor stichting Prisma. De oude smederij is haar werkplaats waar bewoners, medewerkers, vrijwilligers en omwonenden vrij binnen kunnen lopen. Zij werkt momenteel aan een pilot project ter voorbereiding op het voor bewoners en bezoekers beleefbaar, en letterlijk toegankelijk maken van de essentie van deze historische zorg-plek in Brabant met beeld, tekst, geluid en ruimtelijk werk. “Kunst verbindt, hoor je vaak zeggen”, zegt Saskia. “Ik geloof dat het anders is: mensen zijn in oorsprong al met elkaar verbonden. De kunsten laten ons die verbinding ervaren. Want kunst is vormgeving ván die oorspronkelijkheid. Dat sluit aan op de filosofie van mijn opdrachtgever Prisma: eenheid in diversiteit.”

Voor info: makersvanassisie@gmail.com en facebookpagina Makers van Assisië.
Open: maandag 14, dinsdag 15, vrijdag 18, zaterdag 19 maart van 13.00-17.00 uur.
Plaats: Landpark Assisië, Hooghoutseweg 3 Biezenmortel, de smederij is aan de Nachtegaal Laan 8, naast de foto expositie
PS: let me be.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *