Voorjaarstoernooi Middelbeers

Op zondag 20 maart 2016 hebben 37 Judoka’s van Team Coolen deelgenomen twee toernooien. Op het Voorjaarstoernooi in Middelbeers werd Siem van Kempen eerste in zijn poule. Kick Brants werd tweede in de klasse tot 10 jaar terwijl hij eigenlijk hoort uit te komen in de klasse tot 8 jaar.TeamCoolen_Beuningen_2016

In Beuningen namen de ervaren wedstrijdjudoka’s deel aan een toernooi. Hier werden Sjoerd van den Aker en Vigo van den Oetelaar tweede. Cas Bolijn en Tijn Verbeek behaalden de derde plaats.

Team Coolen geeft op donderdag Judotrainingen bij Sportcentrum Feelgood in Udenhout. Kinderen vanaf vijf jaar kunnen aan deze trainingen deelnemen. Voor meer info www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *