Hoofdsponsor Kozion sponsort 330 ballen

Voetballen zonder bal is als een boterham zonder pindakaas

svsss-ballen-01Op maandagavond werden onder toeziend oog van een flink aantal jeugdspelertjes 330 ballen overhandigd door Jeroen van Wijk, namens de Kozion (de hoofdsponsor van SvSSS) aan Petri Cornelissen en afgevaardigden van de verschillende leeftijdsgroepen.

Met het in ontvangst nemen van deze ballen is SvSSS voor de komende jaren voorzien van een trainingsballen met de gewenste kwaliteit. Alle teams trainen vanaf nu met dezelfde ballen, met een genoeg aantal ballen voor het gehele team om de training af te kunnen werken. Er zijn ballen beschikbaar gesteld voor drie verschillende groepen. 30 ballen zijn voor het eerste en tweede dameselftal en de andere 300 ballen worden verdeeld onder de jeugdteams (F t/m A).

svsss-ballen-02Tijdens de overhandiging vroeg Petri aan de aanwezigen spelertjes of ze wisten hoe belangrijk deze ballen voor een voetbalclub als SvSSS eigenlijk zijn, waarop een jong voetbaltalent reageerde met “Voetballen zonder bal is als een boterham zonder pindakaas”. Dan kun je als voorzitter een hele speech voorbereid hebben, maar tegen deze voetbalwijsheid kan natuurlijk helemaal niets op. Het was net niet te zien, maar als dit voetballertje het nummer 14 op zijn rug zou hebben gehad, zou daar niemand versteld van hebben gestaan!

svsss-ballen-03Naast de sponsor werd ook Christ Schoonus door de voorzitter bedankt. Hij heeft contacten gelegd met de hoofdsponsor, de onderhandelingen gedaan met de leverancier van de ballen en de voorbereiding getroffen voor de overdracht. “Christ, bedankt voor je inzet!”

Na het officiële gedeelte namen de spelertjes de ballen met veel enthousiasme en plezier mee naar het trainingsveld om er direct mee te gaan trainen! “Proud to be Blue&White”

svsss-ballen-04

UC-adverteerbanner

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *