Kersttocht in Biezenmortel

Voor de 16e keer werd afgelopen weekend de kersttocht georganiseerd. Waar we voorgaande jaren altijd in Berkel, Enschot of Udenhout van start gingen, waren de tenten dit jaar voor het eerst in Biezenmortel opgezet. En dat ze daar in een keer weten waar het over gaat en wat de bedoeling van de kersttocht is, lieten ze daar gelijk zien. Een erg duidelijk aangegeven route met een leuk gevarieerd aanbod maakten deze editie een meer dan bijzondere.
In Udenhout en Berkel-Enschot moet je eerst nog maar eens zien je auto kwijt te raken voordat je aan de tocht kan beginnen. In Biezenmortel wordt een weiland open gezet en kan iedereen zijn auto en op een andere locatie ook zijn fiets kwijt. Ook maakt het in Biezenmortel niet uit of je nu van links of rechts komt. Aan beide kanten is gewoon een startpunt gemaakt. Wat dat betreft dus niets dan lof voor de organisatie daar.

De tocht was vervolgens ook nog eens erg leuk omdat er een goed evenwicht was in aanbod. Een kinderkoor, een jongerenkoor en koren met mensen die er allemaal ook nog jong uitzagen…(;-)) wisselden elkaar af. Buurtverenigingen die net als ieder jaar weer gul zijn in het uitdelen van Glühwein en warme chocolademelk voor de deelnemers aan de wandeltocht.
Ook aan goede doelen en wat eenzamere mensen werd gedacht. Prisma en ASVZ waren weer bekomen van de kerstmarkten vorige week en waren in vol ornaat aanwezig om ook hier een steentje bij te dragen aan weer een leuke kersttocht.
Met mij nog 1700 deelnemers hebben ongetwijfeld geconstateerd dat Biezenmortel geslaagd is en dat ze over vier jaar weer alles uit de stal mogen halen voor ook dan weer een leuke kersttocht!

Bekijk nog meer foto’s

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *