Er is weer voor € 2.016,48 bij elkaar gelachen in ’t Plein

Zaterdagavond stonden de tribunes weer uit in ’t Plein en waren bijna alle plaatsen bezet met liefhebbers van het Tonpraoten. Nu is het niet zo dat er tijdens deze avond over de kersverse Udenhoutse Prins carnaval, Ton d’n 1ste, gekletst zou gaan worden. Even was hier echter wel sprake van toen op verzoek van de eerste tonpraoter het publiek het Wilhelmus zou zingen als hij op kwam. Tot verbazing van deze sauwelèr liet Ton het hierbij niet alleen bij het eerste couplet, maar zette hij ook het volgende couplet in… Misschien maar gelukkig (dit alleen vanwege de zangkwaliteiten van ons prins carnaval…) hield Ton het bij alleen de eerste regel en kon het sauwelen van start gaan. De sauwelèr nam plaats in de regenton op het podium waar hij een spervuur aan grappen de zaal in gooide net zolang tot de gasten van hun stoel vielen van het lachen. De toon was gezet deze avond. Nog 5 andere tonpraoters waren (overigens allemaal pro deo) naar Udenhout gekomen om zich in te zetten voor de Evy van Kempen foundation. De Evy van Kempen foundation zet zich in voor ouders die door de ziekte van hun kind in financiële problemen gekomen zijn. De foundation kan ouders ondersteunen bij het betalen van de vaste lasten, van hulpmiddelen en medicijnen die niet vergoed worden. Op deze manier kunnen de ouders in ieder geval bij hun zieke kind zijn en hoeven ze zich geen zorgen te maken over hun financiële situatie. Tijdens deze avond hebben zes tonpraoters in de ton gestaan, Rob Scheepers, Rien Bekkers, Arjan
Compen, Jorlan Manders, Frans Bevers en Jasper van Gerwen en heeft ‘Back in Time’ voor de musicale ondersteuning gezorgd. Aan het einde van de avond werd het mooie bedrag van € 2.016,48 bekend gemaakt als opbrengst. Mocht u deze avond niet aanwezig zijn geweest, maar de foundation toch een warm hart toe willen dragen, dan kunt u uw gift storten op; NL52RABO0140040056
t.n.v. evyvan
kempenfoundation.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *