36e Broederverkiezing op zondag 12 februari

En voor hen die in 2016 in Udenhout of Biezenmortel zijn komen wonen en nog onbekend zijn met het fenomeen Udenhoutse Broeder geven wij graag wat informatie:

Elk jaar wordt onder auspiciën van SKU door het Genootschap van de Udenhoutse Broeder een man of vrouw, die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Udenhoutse of Biezenmortelse gemeenschap, opgenomen in de Broederschap. In 2017 zal de 36e uitverkiezing plaats vinden. Wie is de uitverkorene voor 2017? En in welke discipline is hij of zij als vrijwilliger actief?  Is het in de sport, het culturele, maatschappelijke of kerkelijke leven? Is het een politicus(a)  of een individu die zich vanwege grensoverschrijdende activiteiten ambassadeur van onze gemeenschap zou mogen noemen? De keuze van de Broeder 2017 is een absoluut geheim en slechts binnen de leden van de Broederschap bekend.

Het intreden van de nieuwe Broeder vindt plaats op zondag 12 februari 2017 het Atrium van De Eikelaar aan de Slimstraat  in Udenhout. Na de gebruikelijke koffie met Udenhoutse Broeder, u gratis aangeboden, zal de installatie van de nieuwbakken broeder plaatsvinden door Vader Abt (Wim van Kempen), waarna het gezellige feest kan los barsten.

Wanneer ook u uw nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen en/of de uitverkoren vrijwilligerswerker lof wilt toezwaaien………..zorg er dan voor aanwezig te zijn op 12 februari om 15.00 uur in De Eikelaar. De toegang is voor iedereen geheel vrij.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *