Eerste 8 nieuwe bewoners van plan “Den Bogerd in Udenhout” is een feit

Op donderdag 2 en vrijdag 3 februari 2017 zijn in de Blokakker van uitbreidingsplan “Den Bogerd” te Udenhout de eerste acht woningen opgeleverd van CPO project de “Jonge Bouwmortels Udenhout”. Na het doorlopen van het opleverproces zijn om 9.00 uur door Carlo van Iersel en Peter van Limpt van aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen, onder het toeziend oog van de opzichter, de sleutels van de eerste op te leveren woning overhandigt aan Karen van den Brand en Marijn Mulders, die hun intrek gaan nemen in het pand blokakker 6. Na het opleveren van deze eerste woning, zijn op 2 februari ook nog de volgende 3 woningen, blokakker 8, 10 en 12 opgeleverd. Op 3 februari waren de woningen van blokakker 14, 16, 18 en 20 aan de beurt.

Van alle 24 op te leveren woningen in de eerste fase van plan den Bogerd welke zijn gerealiseerd naar een ontwerp van Keeris architecten zijn inmiddels de opleverdata aan de nieuwe bewoners bekendgemaakt. Zoals het er nu voor staat, zullen op 10 maart 2017 om 12.45 uur de sleutels overhandigd worden aan de bewoners van de laatste op te leveren woning aan de blokakker, daarmee zal het bouwproject van de Jonge Bouwmortels Udenhout, waarvoor na jarenlage voorbereidingen op 6 januari 2016 om 8.50 uur de eerste boorpaal de grond in is gegaan, zijn voltooid. De blokakker zal hiermee, na verdere aankleding ongetwijfeld een van de mooiste straten van het Den Bogerd in Udenhout worden.

Tekst en foto, Peter van Kollenburg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *