Kom ook in de modder spelen bij Kinderdagverblijf Bonbini en Peuterspeelzaal Duimelotje!

Op donderdag 29 juni 2017 vindt in heel Nederland de ModderDag plaats. Tijdens ModderDag ontdekken kinderen wat modder is, hoe je ermee kunt spelen en hoe leuk de natuur is. Natuurlijk doen Kinderdagverblijf Bonbini en Peuterspeelzaal Duimelotje weer mee! Bij Kinderdagverblijf Bonbini en Peuterspeelzaal Duimelotje organiseren we op 29 juni een ModderDag voor al onze kinderen. Maar om de pret nog groter te maken nodigen we ALLE kinderen van 0-4 jaar uit Udenhout en omgeving uit om van 10:15 tot 11:30 uur met ons mee te doen. Kom samen met je papa, mama, opa, oma of oppas naar de Goudsbloem 66 in Udenhout (bij IKC de Krijtenmolen (bs de Wichelroede)). Aanmelden is niet nodig. We gaan er met zijn allen een lekker modder-feestje van maken. Tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *