4 AED’s voor algemeen gebruik op bedrijventerrein

Op het bedrijventerrein Kreitenmolen zetten de ondernemers zich in voor de algemene veiligheid.
Onlangs verplaatsten drie ondernemers hun AED apparaat van binnen naar buiten. Daardoor zijn de AED’s 24/7 beschikbaar voor algemeen gebruik.

In totaal hangen er nu vier voor algemeen gebruik op het bedrijventerrein, namelijk bij BK Ingenieurs (Nijverheidsweg 26-12), Hoppenbrouwers Techniek B.V. (Kreitenmolenstraat 201) en Jos van den Bersselaar Constructie B.V. (Brabantsehoek 2). De laatste hangt al langer, namelijk tegenover Windhoek (Handelsweg 15) en werd geschonken door de ondernemersvereniging Kreitenmolen. Ook roept de ondernemersvereniging bewoners en medewerkers op het bedrijventerrein op om zich aan te melden als vrijwilliger. Hopelijk levert dit veel nieuwe mensen op want wanneer iemand een hartstilstand heeft, telt iedere seconde.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *