Trots…. op Jules van Gerwen

Het lijkt al weer een eeuwigheid geleden, de week voor Kerst. Toch ligt deze week bij De Mussenacker, en bij Jules van Gerwen in het bijzonder, nog vers in het geheugen.
Net als in 2016 heeft Jules voor de Serious Request-actie van Radio 3FM, uren achter elkaar plaatjes gedraaid in zijn school waarmee hij geld op heeft gehaald. Dit jaar was de actie van Jules extra bijzonder, omdat zijn actie was uitgekozen voor BNN als de actie van de dag. Dit hield in dat er een cameraploeg naar Udenhout is gekomen die de hele dag opname gemaakt hebben rondom de actie van Jules.
Heeeeel veel uurtjes film werden gemaakt waar er uiteindelijk maar een paar minuten van werden uitgezonden in de uitzending die avond op TV. Na het filmpje was er zelfs nog een live-verbinding met Apeldoorn waarin heel Nederland kon zien dat Jules als een volleerd DJ zijn plaatjes aan het draaien was.
Met een opbrengst van ruim € 1.000,- kan Jules met trots zeggen dat hij een paar familie’s in oorlogsgebieden weer bij elkaar gebracht heeft.
Maar niet alleen Jules, maar zeker ook zijn ouders, de leerkrachten op school, zijn klasgenootjes en eigenlijk alle inwoners van Udenhout, zijn trots op deze mooie actie van Jules!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *