De sleutel van Het Gezondheidscentrum is overhandigd

Henk Koper krijgt de sleutel overhandigd. Een aantal huisartsen, de fyiotherapie en de podotherapeuten kijken toe of dat op een gezonde manier gebeurd.

Vrijdagochtend waren we aanwezig aan de achterzijde van het Rabobankgebouw. Hier werden links en rechts nog wat kasten gemonteerd, werden er nog hier en daar een aantal plintjes gemonteerd en werden de verschillende wachtruimtes voorzien van banken en tafels. Maar tussen de dozen, stofzuigers, lijmtangen en werklui door, waren nog een flink aantal personen aanwezig die duidelijk voor iets anders kwamen.
Vol trots lieten deze mensen aan elkaar zien waar ze vanaf deze week of over een paar dagen komen te zitten. Deze mensen waren de personen die ‘Het Gezondheidscentrum’ komen bemannen.
Zij waren deze ochtend hier aanwezig om de sleutel van de projectleider overhandigd te krijgen.

Gezondheidscentrum
Op het moment dat Henk Koper (namens de ‘bewoners’ van het centrum) de sleutel in ontvangst nam, kwam er een einde aan een flink aantal jaren van voorbereiding. 7 jaar geleden kwamen de eerste ideeën voor een gezondheidscentrum op tafel.
Vorig jaar is uiteindelijk met de verbouwing begonnen en deze weken neemt ieder zijn nieuwe werkplek in gebruik.
In het gezondheidscentrum zullen de volgende praktijken terug te vinden zijn;
– Huisartsenpraktijk Blessing, Jeuring en Moonen
– Huisartsenpraktijk Van Veenendaal
– Thebe thuiszorg (kantoor)
– Fysiotherapie Udenhout (vanaf 05-02-2018)
– Scheepens en Klijsen podotherapie (op korte termijn)
– Logopediepraktijk Heidema en Janssen (op korte termijn)

Deze diciplines in de gezondheidszorg zijn verdeeld over twee verdiepingen in een gedeelte van het Rabobankgebouw dat via de achterzijde toegankelijk is. Het gebouw is geheel rolstoelvriendelijk en doordat alles bij elkaar zit, kunnen de lijntjes ook kort gehouden worden en is het ook veel makkelijker om op een goede manier samen te werken.

Nieuwe adressen
Ongetwijfeld zullen er in de eerste weken nog wat opstartprobleempjes om de hoek komen kijken. Om het aantal probleempjes zo laag mogelijk te houden zal er pas op 3 maart een open huis gehouden worden. Op deze manier kan iedereen de komende weken zijn of haar uiterste best doen om alles zo snel mogelijk op rolletjes te laten verlopen.

Belangrijk!!! Belangrijk!!! Belangrijk!!!
Mocht u de komende periode het gezondheidscentrum al moeten bezoeken, dan is het wel belangrijk om te weten dat de ingang van het centrum aan de achterzijde van het rabobankgebouw is en dat er daar ook voldoende parkeergelegenheid is!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *