Kees Weijtmans 37ste Udenhoutse Broeder

Kees Weijtmans is afgelopen zondag in het Atrium van het zorgcentrum ‘De Eikelaar’ geïnstalleerd als 37ste Udenhoutse Broeder. Kees is verkozen vanwege zijn grote verdiensten binnen de gemeenschap van Udenhout, onder andere de vrijwillige brandweer, waar hij al meer dan 25 jaar lid van is. Hij is bevelvoerder en jarenlang voorzitter geweest van de ontspanningsvereniging binnen deze vrijwillige brandweer.
Naast deze functie is hij ook al 30 lid van de KPJ Udenhout die hij met raad en daad helpt en ondersteunt en hij is voorzitter geweest van de buurtvereniging ‘Wij wonen over ‘t Spoor’.
Binnen de Carnavalsgemeenschap is Kees ook een welbekende: 4 keer Prins van d’n Haozenpot – Prins Kiske van over ‘t spoor, bestuurslid van De Haozenstertjes, lid van de raad van Elf, en het organiseren van de Unentse Mert.
Buiten Udenhout: bestuurslid van Algemene Vereniging Inlands Hout en al jaren lang lid van de ERBO adviescommissie bij het wegvallen van het bosschap en oprichten van het nieuwe ERBO
Vanwege zijn betrokkenheid, het sociale karakter en zijn hulpvaardigheid heeft het Genootschap van Udenhoutse Broeder Kees gekozen tot de nieuwe Broeder van 2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *