Luuske Liebregts wordt op 12 februari 100 jaar

In 1918 werd Luuske in Zevenbergen geboren. In haar jeugd is zij naar Udenhout gekomen en is daar altijd met plezier gebleven. Ze trouwde met Leo Liebregts en samen kregen ze 5 zonen: Peter, Jan, Theo, Kees en Huub. Naast het draaien van dit drukke huishouden was Luuske ook nog naaister. Ze maakte kleding voor haar eigen kinderen maar ook voor andere dorpsgenoten. Ruim 40 jaar heeft zij met haar gezin in de Zeshoevenstraat gewoond. Bingo was een van haar favoriete bezigheden waarbij ze menig prijsje in wacht sleepte, die ze dan weer uitdeelde aan haar kinderen. Ze keek graag naar sport op de televisie en hield van puzzelen en handwerk. Jammer genoeg kan ze haar hobby’s nu niet meer uitvoeren.

In 1982 heeft Luuske samen met Leo een mooie reis naar Griekenland gemaakt, die zij gewonnen hebben met de Sinterklaas Koerier Puzzel. Ze vonden het prachtig. Nadien hebben ze samen nog een aantal busreizen gemaakt.

Luuske is trotse oma van 6 kleinkinderen. Toen ze nog kon fietsen ging ze regelmatig even langs bij haar kinderen en kleinkinderen voor een bakkie en een kletspraatje. Na 47 jaar huwelijk zijn Leo en Luuske verhuisd naar de Eikelaar. Helaas hebben zij daar niet lang samen kunnen zijn, Leo stierf vlak na de verhuizing.

In de Eikelaar is Luuske gaan tekenen en schilderen. Ook zat ze in de cliëntenraad en deed met plezier aan alle activiteiten mee. Ooit werd ze zelfs koningin van het Gilde!

Wij zijn blij dat we samen met haar deze mooie verjaardag mogen vieren, samen met al haar familie, vrienden, bewoners van de Eikelaar, de burgemeester en Prins Carnaval. We gaan er een mooi feest van maken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *