Carnaval in D’n Haozenpot (deel 2)

Het zit er weer op! Carnaval 2018 is weer ten einde. We hebben in Udenhout een erg leuk carnavalsfeest gehad dit jaar waar jong en oud met elkaar zijn opgetrokken. In het vorige nieuwsitem hebben we al gezien dat dit bij verschillende evenementen sterk terug te zien was. De volgende serie foto’s zijn gemaakt bij de boerenbruiloft. Een evenement dat al jaren bekend staat om zijn diversiteit aan carnavalsvierders. Misschien dat dit voor dit jaar iets wat minder van toepassing was, maar dat heeft alles te maken met het bruidspaar van dit jaar. Het feest was er absoluut niet minder om…!!!

Bekijk de foto’s van de boerenbruiloft hier: Boerenbruiloft 2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *