Judoka’s Team Coolen naar Nederlands Kampioenschap tot 15 jaar

Kiki Puts en Danée Bolijn

Op zondag 18 maart werd in Gilze het Districtskampioenschap Judo tot 15 jaar gehouden. Dit is een belangrijk toernooi omdat de prijswinnaars van dit toernooi zich plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap Judo tot 15 jaar wat wordt gehouden op zaterdag 7 april in Leek.
Team Coolen had 11 deelnemers aan het Districtskampioenschap waarvan zeven Judoka’s zich hebben geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap. Kiki Puts en Stan van Riel werden eerste. Mano Vanblarcum werd tweede. Derde plaatsen waren voor IJsbrand Kloover, Danée Bolijn, Cesar Costante en Jaïd Cornelia. Sam Houwing en Luc Vogten verloren helaas de wedstrijd om de derde plaats van een teamgenoot.
De komende weken zullen de wedstrijdtrainingen staan in het teken van de voorbereiding op het Nederlands Kampioenschap zodat de Judoka’s daar een gooi kunnen doen naar een podiumplaats.
Team Coolen wenst alle deelnemers heel veel succes en vooral veel plezier.

Voor meer info over locaties en trainingstijden www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)