Michel Kolen komt aan op de Alpe d’Huez

28 mei om 07.00 uur ’s morgens vertrok Michel Kolen (eigenaar van fitnesscentrum Feel good) voor zijn fietstocht van Udenhout naar de Alpe d’Huez waar donderdag 7 juni het evenement Alpe d’Huzes plaats zal vinden. Een groep fietsers die de afgelopen weken bij Michel getraind hebben gaan aan dit evenement deelnemen. Michel is toen op het idee gekomen om daar deze groep aan te gaan moedigen en daar dan ook op de fiets naar toe te rijden.

Hij heeft uiteindelijk na een 9 dagen durende lange, maar mooie tocht, op dinsdag zijn doel bereikt. Hij werd daar opgewacht door de fietsers die hem ook bij zijn vertrek de eerste kilometers begeleid hebben.

Bij aankomst werd Michel gelijk de studio in getrokken en mocht hij zijn verhaal doen op de radio. Onderstaande linkjes verwijzen naar dat interview.

 

Deel 1

Deel 2

Deel 3