SvSSS krijgt bekerfinales kado van de KNVB

Wat geef je als KNVB zijnde aan één van je verenigingen kado die 90 jaar bestaat? Nou daar wisten ze bij de KNVB wel iets leuks voor. De bekerfinales in de verschillende amateurpoules werden op zaterdag 2 juni allemaal afgewerkt op het terrein van SvSSS. Dit had een enorme drukte op het terrein tot gevolg. Ieder team dat in de finale stond had natuurlijk de nodige supporters meegenomen. Ook van SvSSS stond er deze dag een team in de finale. Jo19-2 hadden na het kampioenschap ook de finale van de beker weten te behalen welke ze dus op eigen veld mochten afwerken. Het toeval wilde dat dit ook nog eens de allerlaatste wedstrijd was van deze dag. De spelers van dit team hadden 2 minuten voor tijd nog alle geluk van de wereld toen een schot van de tegenstander via de paal terug het veld in kwam en het dus 1-1 bleef. Het dak kon er helemaal af toen 10 seconden voor tijd Stijn Cuijpers erg cool bleef voor de goal en de 2-1, en dus de bekerwinst, binnenschoot. (Het eerste doelpunt 1-0 werd overigens gemaakt door Rens van Strien.)

Met 11 finales verspreid over de categoriën o15, o17 en o19 bij zowel de jongens als de meisjes, was het dus een erg geslaagde dag op het sportpark. De feestvreugde kon al helemaal niet meer stuk toen bleek dat de zaterdag senioren 2 ook beslag hadden weten te leggen op de beker op de velden van Gudok in Tilburg.

Over een paar weken worden er ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van SvSSS nog andere activiteiten gehouden. Ook die festiviteiten kunnen nog extra feestelijk worden wanneer het eerste team er in slaagt om via de nacompetitie te promoveren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *