Een bezoek aan de Beekse Bergen

Bent u slecht ter been of heeft u een andere lichamelijke beperking dan is de Zonnebloem Udenhout-Biezenmortel zeker iets voor u.

Om u een voorbeeld te geven van wat de Zonnebloem in Udenhout en Biezenmortel allemaal doet en dus ook voor u kan betekenen, schrijven we hierbij een verslagje van het uitstapje van 31 mei jl. De Zonnebloem Udenhout-Biezenmortel ging deze dag met 25 gasten en vrijwilligers naar de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Alle gasten die moeilijk ter been zijn konden plaatsnemen in een rolstoel en konden op die manier ook het gehele park bezichtigen. Tijdens de onweersbui die we om 10.00 uur kregen te verwerken, zijn we vlug naar binnen gegaan en hebben we ons de koffie heerlijk laten smaken. Na een goed half uur kwam de zon weer tevoorschijn en konden wij onze tocht langs alle dieren vervolgen.
Ook de tochtjes met de safari bus en de safari boot viel bij iedereen goed in de smaak. Rond de klok van 12 uur stond er een goed verzorgde uitgebreide lunch voor alle gasten en vrijwilligers klaar, die er niet alleen goed uitzag maar ook erg goed smaakte. Aan het einde van de middag nog een smakelijk gebakje en iedereen kon tevreden terugkijken op een geslaagde dag.

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van dit bericht ook zin krijgt om er eens een keertje lekker op uit te gaan, maar dit misschien niet doet omdat u wat minder mobiel bent. Laat De Zonnebloem dan een mooie oplossing voor u zijn!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *