Predicaat Koninklijk voor Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek heeft op 22 juni 2018 het Predicaat Koninklijk ontvangen. Samen met ruim 500 relaties en medewerkers werd het 100-jarig jubileum van Hoppenbrouwers Techniek in het Efteling theater gevierd. Henny de Haas, algemeen directeur/eigenaar heeft de oorkonde in ontvangst mogen nemen uit handen van de heer Wim van de Donk, Commissaris van de Koning. Ook de burgemeester van Gemeente Tilburg, Th. Weterings was hierbij aanwezig.

Een bekroning op het 100-jarig bestaan van Hoppenbrouwers Techniek.

Henny de Haas: “Het is een voorrecht om het Predicaat Koninklijk te mogen voeren. Daar ben ik heel trots op en dankbaar voor. Het predicaat is niet alleen voor mij, maar ook voor mijn voorgangers Jan Beekmans, Wil Hoppenbrouwers en Theo Hoppenbrouwers een eerbetoon en de kers op de taart tijdens ons 100-jarig jubileum. Samen met hen, maar ook met alle medewerkers, hebben we Hoppenbrouwers Techniek opgebouwd tot een vooraanstaand installatiebedrijf dat zich onderscheidt in de branche. Deze onderscheiding is de bekroning op ons werk en bevestigt dat we gaan voor kwaliteit, duurzaamheid, langetermijndenken en niet opgeven. Onze goede naam wordt op deze manier bevestigd, wat vooral een mooie beloning is voor onze medewerkers. Zij leveren immers het goede werk! Natuurlijk vieren we dat uitgebreid, maar daarna gaan we gewoon weer verder met nóg beter ons best te doen.”

Predicaat Koninklijk

Het predicaat ‘Koninklijk’ kan enkel door zijne Majesteit Koning Willem Alexander worden toegekend. Om de onderscheiding te ontvangen, moet een onderneming aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet de onderneming minimaal 100 jaar oud zijn en op zijn gebied in Nederland, een eerste of een zeer vooraanstaande plaats innemen. Hierbij wordt rekening gehouden met de grootte van het bedrijf, het aantal werknemers en de omzet. Bovendien dient de bedrijfsvoering onberispelijk te zijn en moeten het bedrijf, bestuursleden en commissarissen te goeder naam en faam bekend staan en van onbesproken gedrag zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *