SvSSS viert 90-jarig bestaan

Op zondag 24 juni is met twee wedstrijden tussen ‘oud-SSS’ en de huidige selectie, het 90-jarig bestaan van SvSSS gevierd. De eerste wedstrijd was voor de dames en de tweede wedstrijd voor de heren!
Als eerste gaan de complimenten uiteraard uit naar de teams met daarin ‘De Oude Glorie’.
Een flink aantal zolders en garages zijn de afgelopen week grondig opgeruimd voordat die oude ‘kicks’ gevonden werden.
Misschien zijn er nog een aantal mailtjes en telefoontjes naar SvSSS gestuurd om na te gaan of ze in dezelfde shirtjes moesten voetballen als ’toen’ of dat er misschien een iets ruimer shirtje voorhandig was. (Opvallend genoeg was dit laatste bij de heren meer van toepassing dan bij de dames…)
Uiteraard was de einduitslag van deze wedstrijdjes niet van belang, maar stond de gezelligheid uiteraard voorop.
Misschien dat er bij het eerste elftal van bij de heren nog een kleine kater voor het jammerlijk missen van de promotie weggepoeld moest worden.
Na deze wedstrijden was er nog een gezellig feestje in de kantine terwijl de jeugd zich op het springkussen of in de pannakooi bezig hield.
Het is nu afwachten of we voor het volgende feest 10 jaar moeten wachten of dat er misschien na het komende seizoen weer een mooi feestje gevierd kan worden!
We houden het in de gaten.

(vanwege andere verplichtingen wisten we bij het schrijven van dit stukje de uitslagen van beide wedstrijden nog niet. Deze zullen ons ongetwijfeld nog doorgegeven worden zodat we ze alsnog even kunnen vermelden)

Door elkaar de dames van SvSSS; ‘oude’ glorie, de huidige selectie en de sterren van de toekomst!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *