Trotse Udenhoutse ondernemers zetten 8 september deuren open

Nieuwsgierig? Je bent welkom!

Op zaterdag 8 september is iedereen uitgenodigd om de allereerste Open Bedrijvendag in Udenhout te bezoeken. Je gaat die middag van 12.00 tot 17.00 uur zeker wat nieuws ontdekken. Je kunt van alles doen, leren en beleven: of het nu gaat om bonbons, tandwielen, licht geluid en dj-en, natuursteen, kaarsen maken, technisch vernuft, fitness, autoschadereparaties, 3D-printen of timmertechnieken. En misschien vind je er je toekomstige nieuwe zakenrelatie, stagebegeleider of werkgever wel. Je kunt de bedrijven die je interesse hebben bezoeken met een huifkar en het ‘Oh-zit-dat-zo-spel’ spelen. Je kunt de bedrijven die je interesse hebben bezoeken met een huifkar en het ‘Oh-zit-dat-zo-spel’ spelen.

Voorzitter van de ondernemersvereniging Corné Cools: “Wat mij in al die jaren dat ik op het bedrijventerrein werk opvalt, is dat er zoveel onbekend is over het terrein en de ondernemers. Zo zijn er bijvoorbeeld zo’n 90 ondernemers die vanuit Kreitenmolen hun onderneming runnen. Er zitten veel MKB-ers waarvan sommige ook internationaal opereren. Er worden echt vernieuwende technische producten gemaakt, vooruitstrevende en vooral helpende adviezen gegeven maar ook heerlijke bonbons en kunstzinnige producten gemaakt. Er wordt dus behoorlijk wat omgezet en er werken vele mensen met plezier. Daarnaast staan er nogal wat vacatures open. We zijn een bedrijventerrein dat ertoe doet!

En dat willen we laten zien tijdens de Open Bedrijvendag. Wij zetten ons beste beentje voor en organiseren met veel enthousiasme, uiteenlopende dingen. We nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen op zaterdag 8 september. Hopelijk tot ziens!”
Nieuwsgierig? Je kunt ons nu al volgen op Facebook: facebook.com/openbedrijvendagkreitenmolen

Tip: Komt je met de fiets of te voet dan kun je zo ons bedrijventerrein op. Komt je met de auto, dan verwijzen de verkeersregelaars je naar het aangrenzende weiland. Er rijdt de hele middag een huifkar rond. Je kunt bij de haltes op- en afstappen en zo gemakkelijk alle bedrijven bereiken. Bezoek www.kreitenmolenvitaal.nl/bedrijvendag om de afzonderlijke activiteiten, én de route van de huifkar te bekijken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *