WERKENINUDENHOUT.nl

 

Bent u de nieuwe werkgever uit Udenhout of Biezenmortel?

Werkeninudenhout.nl is een nieuw platform waar alle ondernemers die gevestigd zijn in Udenhout en Biezenmortel vacatures op kunnen plaatsen. Werkeninudenhout.nl  is tot stand gekomen omdat er in Udenhout en Biezenmortel veel mooie bedrijven gevestigd zijn en veel van deze bedrijven zijn opzoek naar geschikte werknemers. Wat zou het makkelijk en fijn zijn als deze uit de regio zouden komen.

Werkeninudenhout.nl  is sinds 1 september 2018 online en als bedrijf kunt u daar uw reguliere banen, maar ook stageplaatsen, weekendwerk en bijbanen op plaatsen. De vacature blijft 60 dagen online staan. De kosten voor het plaatsen van een vacature zijn hier terug te vinden.

Als u vandaag uw vacature uploadt, staat hij gegarandeerd de volgende werkdag op werkeninudenhout.nl.

 

Bent u de nieuwe werknemer uit de regio Midden-Brabant?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, een leuke weekend- of bijbaan, of een passende stageplaatsen in de regio? Dan bent u bij werkeninudenhout.nl aan het juiste adres! Werkeninudenhout.nl is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe werknemers en werkgevers die graag hun krachten willen halen uit de buurt. Op werkeninudenhout.nl staan uitsluitend vacatures van bedrijven uit Udenhout en Biezenmortel, met als vooruitzicht dit uit te gaan breiden wanneer de interesse toe neemt. Dus, ga snel naar werkeninudenhout.nl  en wellicht ligt die nieuwe uitdaging wel om de hoek!

Graag zien we u terug op  WERKENINUDENHOUT.NL, voor en door de regio!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *