Tijs (6) en zijn gezin beleven een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen

Zaterdag 22 september staat er voor Tijs (6), zijn ouders en zus Maud (7) een unieke dag op de planning: hún Opkikkerdag. De ene na de andere verrassing staat deze dag op ze te wachten. Ze beginnen de dag met een professionele fotoshoot, waarna ze de wind door hun haar kunnen laten gaan tijdens een tochtje op de speedboot. Samen met de politie mogen ze op pad om een echte misdaad op te lossen, er loopt namelijk een boef rond! Om even bij te komen kunnen ze zich koninklijk laten verwennen als echte prinsen en prinsessen in het kasteel. Na de lunch is het tijd voor wat meer spanning: ze mogen hun favoriete snelle auto kiezen om een ritje in te maken en het gezin krijgt de kans om roof- en andere bijzondere vogels van dichtbij te bekijken en zelfs vast te houden voor wie dat durft! Als allerlaatste staat er nog een uitgebreid diner buffet en een optreden op ze te wachten. Wat een dag!

Het gezin is opgegeven voor een Opkikkerdag omdat Tijs langdurig ziek is. Dit is van invloed op zijn leven, maar ook op dat van de rest van het gezin. Stichting Opkikker neemt hen daarom mee naar de unieke Opkikkerwereld. Met als doel? Alle zorgen even vergeten en met het gezin volop genieten. Met hun persoonlijke programma en persoonlijke begeleiding zal het een dag worden die ze niet snel zullen vergeten!

Stichting opkikker
Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar wij als Stichting Opkikker bij helpen. Met een keten van kracht zetten wij ons elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Wij helpen met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Vandaag, morgen en volgend jaar. Zo bouwen we aan een langdurige keten van kracht. Voor zoveel mogelijk gezinnen, zonder verlies van persoonlijke aandacht. Want tegenover ieder persoon die aandacht krijgt, staat bij ons iemand die belangeloos aandacht geeft. Samen maken we het verschil in de levens die extra kracht en energie nodig hebben.

Meer weten over Stichting Opkikker? Neem een kijkje op www.opkikker.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *