Udenhouts zangtalent Niels van Kollenburg komt met eigen single!

De Udenhoutse zanger Niels van Kollenburg heeft afgelopen vrijdag officieel zijn debuutsingle ‘Waar ik voor leef’ uitgebracht. 
Op zijn 18e is Niels begonnen met zingen en optreden, variërend van feesten en partijen bij mensen thuis tot kroegen, zalen en feesttenten. Eerder dit jaar heeft de artiest een cover opgenomen van het nummer ‘This is the moment’, in Nederland vooral bekend in de uitvoering van Rene Froger.
Vanaf dat moment gaat het als een speer en is Niels bijna iedere week ergens in Brabant aan het optreden. En dus werd het op veler verzoek tijd voor een eigen liedje!

Niels van Kollenburg heeft de tekst van zijn eerste single zelf geschreven en de muziekstijl samen met zijn studioman Randy Watzeels bedacht, die het nummer heeft uitgewerkt in zijn studio RWM in Rijsbergen. De single is uitgebracht onder het label Party Bob Music, onderdeel van Berk Music.

Niels zegt trots: “Het is een heerlijke Nederlandstalige dansplaat maar ook een echte meezinger met een vrolijk nazomers tintje! De stijl is echt van nu, een soort kruising tussen moombahton en funk. Daarbij heb ik gekozen om een live gitaarsessie in te laten spelen. De clip hebben we opgenomen in België. Ik ben er heel blij mee, maar ik hoop natuurlijk dat mijn luisteraars het ook weten te waarderen, dus oordeel vooral zelf. Ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achter laten op mijn facebook- of instagram pagina.”

Naast zijn eigen plaat zingt Niels een uitgebreid repertoire voor ieder wat wils; Nederlandstalig en Engelstalig in diverse genres. Dit varieert van Bløf, Van Dik Hout of De Dijk tot aan André Hazes (Jr) en Django Wagner. Maar even goed een sixty van Tom Jones of Roy Orbinson.

De nieuwe single ‘Waar ik voor leef’ is te beluisteren via alle gangbare kanalen zoals iTunes, Spotify, YouTube, HitsNL en Deezer. Wil je de single op CD ontvangen, neem dan rechtstreeks contact op met Niels van Kollenburg.

Voor informatie of boekingen kunt u terecht op Niels zijn nieuwe website nielsvankollenburg.nl
of stuur een e-mail naar info@nielsvankollenburg.nl

Like de facebook-pagina via: fb.me/nielsvankollenburg
of volg Niels op Instagram: nielsvankollenburg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *