Kadootjes voor De Eikelaar

In de twee weken voor pakjesavond is er op de basisscholen en op de facebookpagina van Sinterklaas op het Kasteel weer een heus Udenhouts Sinterklaas journaal uitgezonden.
Een klein pietje was dit jaar tussen de pepernoten meegekomen uit Spanje. Het pepernoten tekort wat hierdoor was ontstaan, is door leerlingen van de scholen voor een heel groot gedeelte opgelost.
En uiteindelijk is het Deugnietpietje ook op tijd terug gevonden. Dit was nooit gebeurd zonder de oplettendheid van personeel en bewoners van de Eikelaar, waar Deugnietpiet bijna iedere dag spelletjes kwam doen met de bewoners.

Omdat het Deugnietje weer mee terug moest naar Spanje heeft Sinterklaas op vrijdag 30 november een Piet naar de Eikelaar gestuurd om daar wat kadootjes te brengen. Dit waren een aantal spelletjes die in het Atrium gespeeld kunnen worden met eventueel bezoek dat langs komt.
Op de vrijdag dat de spelletjes overhandigd werden was er ook een klas van de Wichelroede aanwezig om samen met een aantal bewoners de spelletjes uit te proberen.

Misschien dat, wanneer Deugnietje volgend jaar weer meekomt naar het kasteel, hij dan de spelletjes ook weer kan gaan spelen in de Eikelaar.
In de tussentijd bent ook u van harte uitgenodigd om eens een vrij uurtje naar de Eikelaar te gaan om ‘de oudjes’ wat gezelschap te houden en eventueel een spelletje te spelen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *